Kuniks inimene ei ole lõplikult andestanud ega lahti lasknud on temas viha ja vihkamine.❤️

Andes andeks ja lase lahti ühest sündmusest / olukorrast/ inimest mis /kes sind täna enam ei teeni 🤍🙏❤️
Mõtle täna ühele sündmusele / olukorrale/ inimesele oma elus ning analüüsi seda hetke:
– Mida see sündmus / olukord/ inimene mulle õpetama tuli?
– Mida ma siit õppisin, mis teadmised ma siit enda kohta sain?
– Kas sellest sündmusest / olukorrast/ inimesest kinni hoidmine on tõesti nii palju väärt, et olen nõus maksma iseenda heaolu hinnaga seda endaga kaasas tassides?

Kui vastasid viimasele küsimusele EI ( ma loodan, et tuli EI vastus), siis ütle endale:
See (sündmus / olukord/ inimene) aitäh, et tulid mu ellu mind õpetama. Võtan siit kaasa kogemused ja õpetused ning liigun eluga edasi. Täna lasen ma sust lahti, sest sa ei teeni mind enam ja aeg on edasi liikuda! Lasen lahti kogu sellest valust, häbist, süütundest, vihast mida tänu sellele endaga kaasas kandsin, see ei teeni mind täna enam! Annan andeks iseendale, et kandsin seda koormat tänaseni endaga kaasas, annan andeks ka sulle, et panin sulle kogu selle koorma vastutuse ja süü. (Hinga ja tunne seda kergenduse tunnet endas, mõnus eks!)

Kuniks inimene ei ole lõplikult andestanud ega lahti lasknud on temas viha ja vihkamine.

Andes andeks ja lahti lastes õpid sa TINGIMUSTETA ARMASTAMA!
Ja seal ei ole kohta vihal ega vihkamisel. ❤️
Hoolimata kellegi tegudest, tehtud valikutest, öeldud sõnadest jne.
Armastad sa teda ikkagi edasi ja ilma tingimusteta….❤️

Mina olen andestanud, andeks andnud ja unustanud!

Loodan, et ühel päeval suudad ka sina seda teha oma südames! ❤️

Armastusega Triinu ❤️

error: Sisu on kaitstud !!
Scroll to Top