Iseenda ego lammutamine! ❤️

Hei armas,

See nädal on minu jaoks olnud ulmeliselt kirju mirju ja emotsioonide rikas! Kord leian energia ja kord olen jälle maas!
Olen üritanud põgeneda, sulguda iseendasse, eemalduda kuid see oli protsess minu iseendaga! Taas aktsepteerimine iseendas ühe osaga!

Peale Antsu seminari oli minu nii tugev “ema” teema ja täna ma ütlen kõigile, ma ei ole krt oma ema – ma olen Triinu!
Ja see mõistmine, et olen pikalt oma ema jälgedes käinud, sinna poole teel olnud ja selles olnud – täna ma tunnistan jah ma olin seal , jah ma käitusin nagu mu ema, jah nii oli! Kuid täna olen ma oma suhtumist muutnud! JA MA EI OLE OMA EMA!
Mu suurim hirm oli saada ja käituda nagu mu ema – kuid ma ise sisestasin ja kasvatasin oma hirmu!

Ma vaatasin lõpuks endale otsa ja olin täielikult aus. Ütlesin ise endale nüüd siin ja praegu on aeg lõpetada endale valetamine, ma ei valeta ega põgene enam – Aitab!  JAh ma tunnistan, et olen võlgades! Sõltuvuses oma emaga! Sõltuvuses rahaga! Sõltuvuses draamaga!
Jah ma tunnistan, et olen eiranud, valetanud, manipuleerinud, vaikinud, põgenenud ja eemale lükkand inimesi oma elust! Jah ma tunnistan seda täna ise endale! Sest olen seda Teinud kõige rohkem ise iseendale, luues oma mõtetega endale tühje lubadusi, ootusi, unistusi. Oma käitumisega olen põhjustanud ka südamevalu, muret, kurbust, pettumust, solvumist ja usalduse kadu ka teistes! Ja mul on täna siiralt kahju, et iseendaga käitudes olen sama teinud ka teistega! Ma ei märkand seda kui täna ma märkan ja olen teadlik!
Ma südamest vabandan Teie ees, kuid ma ei saa tehtud muuta kuid ma loodan, et ühel päeval olen tagasi võitnud Teie usalduse.

error: Sisu on kaitstud !!
Scroll to Top