Minu õnne nr7! ❤️

Hei armas,

jagan väikest lugu veel siis! Eile vestlesin oma tuttavaga ja jutuks tulid meil õnnenumbrid mis meil samad kus juures on- ilus number 7!
Ütlesin, talle huvitav, et see õnne number mulle õnne toonud ei ole- aga hetke hiljem ütlesin ma talle: “Oot, mida ma valetan! See number 7- on mu ellu toonud kõige imelisema õnne- minu tütre Sandra! “

Nimelt sündis mulle mu tütar 07.11.2009.a..

Eriti liigutas mind eilne hetk kui mu tütar tuli minu juurde ja ütles: “Emme kas sa tead, et minu nimi on eriline ja tähendusega!”
“Küsisin, no ja mis tähendusega see on?”(ma ei valinud ta nime ju mingi mõttega alguses soovisin panna nimeks Ly-Sandra aga lapse isa ei soovinud kahte nime, seega otsus oli lihtne jääb Sandra)

Ja see uhkuse tunne kui ta ütles, et see tähendab: “Protector of humanity” ehk siis inimkonna kaitsja.
Ausalt ma olin sõnatu, wauuu- ja ta ongi olnud terve see aeg ju minu kaitsja! Liim mis tervendas minu ja mu ema suhte (enne ta surma)!

Minu kõige suurem õnn, armastus, inimene kes mind kõige rohkem siin elus motiveerib ja inspireerib edasi pürgima ja liikuma. Minu silmarõõm! ❤️

Aaaw, alati laeb positiivset energiat täis mind kui vaatan ta pilte. Olen uhke enda üle, et olin enda lapse jaoks tema väikeses oleku eas olemas olnud. Tänu sellele on meile imetlusväärne, usaldust täis, armastust täis suhe! Olen uhke enda tütre üle, et temast on sirgunud imeline neiu! ❤️

Ega me ise ka eile tegime järelduse, ega me ei olegi normaalsed!

Järgmise lugemiseni….

Armastusega, Triinu! ❤️

error: Sisu on kaitstud !!
Scroll to Top