Reumatoidartriit (ehk reuma) teekond diagnoosini!

Hei armas,

jagan siis lugu enda teekonnast reumatoidartriit (ehk reuma) diagnoosini!
Alguse sai see siis 2020 aasta lõpp, hakkasin märkama, et pillan asju käest ja see tõesti hakkas mind häirima vaikselt kuigi sai kõvasti naljatatud teiste ees! Lisaks mu labakäed valutasid pidevalt, oli ja on siis endiselt selline ühtlane valu kätes.

Alustasin teekonda kõigepealt perearsti juurde 2020 aasta lõpus ja sealt liikusin edasi neuroloogi juurde kuna käed värisesid ja olid nõrgad aja arstile sain alles 2021 märtsis, ega nagu arst ütles ega enne ei oska midagi öelda kui tuleb pildid teha ja nii siis saatis ta mind kompuutrisse ajupilti tegema. Õnneks sain uuringule üsna kiiresti ja sai siis uuringud tehtud, arst vaatas tulemusi ja õnneks seal suuremaid muutusi kunagi migreeni diagnoosi ajast tehtud piltidest ei olnud, ja midagi kahtlast ei leitud nagu arst ütles ja minu käte värina ja valu põhjust tema ei osakud mulle tookord öelda. Kirjutas mulle ainult Alprazolami ehk xanaxit, kuna mu käed värisesid ikka korralikult siis (nagu aegajalt nüüdki).  Meie vestluse käigus uurisin kas see võib olla ka reumaga seotud kuna meil suguvõsas on see sees!

Soovitas samm edasi võta reumatoloogi juurde ja nii ma siis tegin kõne perearstile uueks saatekirjaks ja kõne Tartu Ülikooli Kliinikumi.
Nagu ikka siis meeletud järjekorrad ja aegasid pakkuda ei olnud ja nii ma siis taas olin sunnitud pöörduma Medita tasulisekliinikumi poole.

error: Sisu on kaitstud !!
Scroll to Top